Madd Electronics
Politica Garantii
Cumpara Acum
Cum Cumpar
Termeni si Conditii
Garantia de Retur
Servicii Clienti
Livrare Comenzi
Rate
Reciclare
Card VIP
top   downloads Info M@dd contacts Blog M@dd Stiri IT Stiri IT
     


 Trimitere comanda  - Puteti comanda direct de pe situl firmei www.pcmadd.com, cu un click pe butonul cumpara sau accesand https://www.pcmadd.com/comanda.php.  Dupa completarea tuturor campurilor din formularul de comanda apasati butonul trimite. Produsul nu se completeaza automat in comanda d-voastra ci trebuie trecut manual in campul “scrieti aici comanda d-voastra“.
- Daca sunteti persoana fizica este suficient sa completati doar prima parte a formularului.
- In cazul persoanelor juridice trebuie completate toate rubricile. Este obligatoriu sa treceti toate datele firmei. Veti primii in cateva secunde un mesaj de confirmare a trimiterii comenzii catre firma noastra .  In cateva ore de la departamentul comercial veti primi pe emailul specificat in comanda o factura proforma conform comenzii d-voastra .

- In cazul in care sunteti distribuitor ( cu contract) al firmei noastre va rugam sa bifati  rubrica corespunzatoare de pe formularul de comanda sau sa trimiteti comanda direct pe adresa distributie@pcmadd.com

- Produsele se livreaza in colete individuale sigilate prin intermediul TCE LOGISTICA firma de curierat cu care avem contract. Factura proforma include si costul de transport astfel ca nu veti mai avea de achitat nimic in plus fata de suma inscrisa la totalul acesteia.

Plata se va face astfel :

 • Pentru platile cu Ordin de Plata ( Persoane Juridice )
  • Cu factura proforma primita de la departamentul nostru comercial puteti face plata la ghiseul oricarei banci sau puteti plati prin online banking.
  • Datele pentru plata se vor gasi si pe factura proforma primita:
   S.C. Madd Electronics Group S.R.L. 
   Cod Fiscal RO14812431
   Nr. Reg. Com. : J12/1491/2002
   Str. Marasesti nr 77, Cluj-Napoca
   Banca : BCR Cluj
   Cont : RO63RNCB0106001737270009
  • O data efectuata plata va rugam sa ne trimiteti prin fax dovada platii la nr. de tel: 0264-433114 sau pe email comercial@pcmadd.com
  • Coletul cu comanda Dvs. va pleca doar dupa ce banii sunt intrati in contul nostru.

 • Pentru platile cu Virament Bancar / Depunere la Banca ( Persoane Fizice )
  • Cu factura proforma primita de la departamentul nostru comercial puteti face plata la ghiseul oricarei banci sau puteti plati prin online banking.
  • Datele pentru plata se vor gasi si pe factura proforma primita:
   S.C. Madd Electronics Group S.R.L. 
   Cod Fiscal RO14812431
   Nr. Reg. Com. : J12/1491/2002
   Str. Marasesti nr 77, Cluj-Napoca
   Banca : BCR Cluj
   Cont : RO63RNCB0106001737270009
  • O data efectuata plata va rugam sa ne trimiteti prin fax dovada platii la nr. de tel: 0264-433114 sau pe email comercial@pcmadd.com
  • Coletul cu comanda Dvs. va pleca doar dupa ce banii sunt intrati in contul nostru.

 • Pentru platile online cu Card-ul Bancar ( Persoane Fizice & Juridice )
  • Daca doriti sa platiti online cu card-ul, din formularul de comanda alegeti "Doriti sa achitati online cu card-ul bancar: DA"
  • Plata se face prin serviciile europayment (www.euplatesc.ro) de pe o pagina securizata.
  • Datele transmise sunt criptate si 100% in siguranta.
  • Veti primi de la dep. Comercial un link spre o pagina securizata pe care veti introduce datele Dvs. de card.
  • O data efectuata plata, produsele comandate vor fi livrare din momentul in care serverul europayment confirma plata.

·        Pentru plata RAMBURS ( la curier )

 Daca doriti sa achitati contravaloarea produselor la curier , trebuie sa verificati factura proforma primita pe e-mail si sa confirmati plata ramburs printr-un reply la email cu textul : “Am verificat si sunt de acord cu plata ramburs “. Produsele nu vor fi expediate catre d-voastra decat dupa ce comanda a fost confirmata.

Livrarea se va face astfel :

- Livrarea produselor achizitionate on-line de pe site-ul nostru se livreaza la domiciliul clientului.
- Pentru livrarile cu ridicare din Magazin contactati magazinul de unde doriti ridicarea coletului.
- Tarifele pentru transport sunt calculate in functie de greutatea si volumul produsului, tarifele fiind: 9,9 RON (primul kg) + 0,79 RON/kg.
- Se asigura incepand din data de 24.11.2003 in toate orasele din Romania in termen de 24-48 h cu livrare direct la usa clientului
- Madd Electronics Group livreaza marfa folosind serviciile firmei TCE Logistica www.tcelogistica.ro - Pentru a localiza coletul dvs. si pentru mai multe detalii vizavii de transport accesati rubrica Livrare Comenzi
- In colet veti primii si urmatoarele documente: factura fiscala, si certificatul de garantie.

Produse Deteriorate

La primirea coletului va rugam sa verificati daca acesta este intact sau sigilat in prezenta curierului . Daca observati deteriorari ale ambalajului/produsului va rugam sa nu semnati de primire si sa intocmiti imediat un Proces Verbal impreuna cu curierul , altfel nu veti fi despagubit in caz de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara este NULA in cazul in care coletul nu a fost verificat in prezenta curierului. E adevarat ca se intampla foarte rar dar totusi aproximativ 0.1% din colete ajung partial distruse la destinatie din cauza manipularii gresite. Refuzand un colet rupt sau partial distrus veti forta agentul de transport sa solutioneze problema aparuta in livrare iar dvs. veti primii imediat ce am fost instiintati de agentul distribuitor un alt colet cu acelasi tip de produs . Toate produsele ce pleaca din depozitul nostru sunt testate de un personal calificat pentru a exclude orice posibilitate de a livra clientului un produs nesatisfacator .

Toate produsele prezentate in oferta MADD ELECTRONICS sunt second-hand mai putin cele in dreptul carora se precizeaza altfel.

Comanda Minima - Comanda minima nu exista .

Pretul - Preturile exprimate in lei sunt cu TVA inclus, cele exprimate in EURO sunt fara TVA inclus, cursul de facturare este BNR +2%. Produsele de achita numai in LEI.

Garantia - In cazul in care pe parcursul utilizarii produsului apar probleme in functionarea acestuia, va rugam sa luati legatura cu dept. comercial sau tehnic inainte de a trimite produsul in garantie , existand sansa de a remedia mai rapid problema aparuta . In cazul in care trimiteti direct produsul in service va rugam sa mentionati problema pentru care a fost trimis produsul . Produsele trimise fara garantie/copie dupa factura raman nesolutionate pana la primirea documentelor respective .

Modalitati de returnare al produselor comandate online

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă: Consumatorul (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpără, dobandesc, utilizează sau consumă produse ori servicii in afara activitătii lor profesionale) are dreptul să notifice in scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalitati si fără invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai dacă este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, softul să nu fi fost modificat sau adăugate noi softuri. Cheltuielile de returnare a produselor livrate care nu au fost solicitate, in situatia exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului, sunt in acest caz in sarcina noastra. Denuntarea de contract se face numai in scris. Madd Electronics Group. este obligat sa ramburseze sumele plătite de consumator in timp de 30 de zile.

- Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid; comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distantă, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzătoare cu scopul si nevoile clientului.

- Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivirusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnării produsului. Madd Electronics Group nu poate fi făcut răspunzătoare pentru produsele software comandate si desigilate.
Litigiile apărute intre utilizatorii acestui site si Madd Electronics Group vor fi rezolvate pe cale amiabilă. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată romane.