Madd Electronics
Politica Garantii
Cumpara Acum
Cum Cumpar
Termeni si Conditii
Garantia de Retur
Servicii Clienti
Livrare Comenzi
Rate
Reciclare
Card VIP
top   downloads Info M@dd contacts Blog M@dd Stiri IT Stiri IT
     


 Garantia de Retur  


Incepand de la 1 MAI 2010 toti clientii online MADD ELECTRONICS Group beneficiaza de o garantie suplimentara de retur pentru produsele livrate prin curier.
- Pentru ca apreciem increderea ta acest program se doreste a fi o initiativa de crestere a increderii consumatorului in comertul online.

 

Programul eXtra garantia m@dd

Extra garantia m@dd este valabila pentru toti clientii Madd Electronics Group care au facut o comanda online pe situl www.pcmadd.com si au primit produsele prin intermediul curierului . Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie ca produsele sa ajunga in termen de 15 zile de la data emiterii facturii in depozitul MADD Electronics Cluj prin intermediul curierului TCE ( www.tcelogistica.ro) si indeplinirea conditiilor de mai jos.

Conditii de indeplinit

1. Trimiteti o notificare in scris pe adresa: sesizari@pcmadd.com in care sa mentionati datele Dvs. si datele produsului cumparat, precum si optiunea Dvs. de a inlocui produsul sau de a primi banii inapoi.
2. Adaugati in colet factura (copie ) primita la achizitionare precum si garantia in original.
3. Expediati coletul pe adresa Sc. Madd Electronics Group , Strada Marasesti Nr. 77, Cluj Napoca , Judetul Cluj, Cod 400055, Romania,Tel. 0264/433114 , cu specificatia RETUR CLIENT : < numele dvs >
4. Nu uitati sa specificati daca doriti inlocuirea produsului sau returnarea banilor (mai putin costurile de transport tur/retur).

Exceptii

- Produsele software (licente, antivirus etc) nu pot fi returnate decat sigilate in ambalajul original, folia de protectie aferenta etc. In caz contrar, produsul nu va putea fi returnat.
- Produsul a fost adus pe "comandă specială" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.)
- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
- Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate;
- Licentele OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);
- Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;

Important

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).


Pentru intrebari si detalii puteti trimite un e-mail  la sesizari@pcmadd.com si impreuna vom gasi cea mai buna solutie pt. dvs.