Madd Electronics
Politica Garantii
Cumpara Acum
Cum Cumpar
Termeni si Conditii
Garantia de Retur
Servicii Clienti
Livrare Comenzi
Rate
Reciclare
Card VIP
top   downloads Info M@dd contacts Blog M@dd Stiri IT Stiri IT
     

Creditul pentru nevoi personale 

Avantaje oferite de BRD Finance:
 Consultanta GRATUITA on-line
LiveAgent

 

 • Rapiditate: Se proceseaza cererea in maximum 10 minute, iar bunurile pot fi ridicate pe loc.
   
 • Flexibilitate: Aveti la dispozitie diverse tipuri de finantare, pentru ca sa il alegeti pe cel care va este cel mai potrivit.
   
 • Simplitate: Aveti informatiile si toata documentatia de credit într-o singura fila de contract.

Beneficiile oferite de BRD Finance:

 • dobândă fixa pe toata durata creditului
 • fara avans
 • acordare rapida a creditului, în cel mult 2 ore
 • asigurare de viata pentru evenimente neprevazute
 • rambursare extinsa pâna la vârsta de 76 ani

Informatii Utile:

 • creditul se acordă persoanelor eligibile cu vârsta cuprinsă între 18-69 ani, cu posibilitatea rambursării creditului până la 76 ani (inclusiv)

 • documente necesare:

  a. actul de identitate - original şi copie
  b. adeverinţă de salariu / talonul de pensie / decizie de pensionare
  c. factură de utilităţi (emisă de maximum 2 luni) - original şi copie
  d. ultima fişă fiscală (pentru salariaţi) - original şi copie

 • chiar daca luati un imprumut pe o perioada mai lunga (de exemplu: 12 luni), puteti returna anticipat toata suma dupa prima luna, fara sa mai platiti dobanda.

 • daca dispuneti de o suma de 1000 lei, si v-ati dori un produs care costa 1500 lei, nu trebuie sa va descurajati, puteti oferi ca si avans suma de 1000 lei, iar restul puteti sa il obtineti printr-un imprimut de la BRD Finance.

BRD1

 

Exemple de Rate:


  1000 RON* 2000 RON* 3000 RON* 4000 RON*
Credit pe  6 Luni 188.3** 376.6 564.8 753.1
Credit pe 12 Luni 97.3 194.5 291.7 388.8
Credit pe 24 Luni 51.7 103.4 155.1 206.8
Credit pe 60 Luni 26.8 53.5 80.3 107.0
* aceste sume reprezinta valoarea creditata, adica valoarea produsului care se doreste a fi achizitionata.
** aceste sume reprezinta rata lunara calculata pe baza valorii creditata si pe baza periodei de creditare, fara asigurare. aceste sume au caracter informativ.
 

Acum esti in Avantaj* cu...

Card Avantaj

    Ce este acest card: Card Avantaj emis sub sigla MasterCard sau VISA este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata.
 

Card Mic

Card Mic

Card Mic

Card Mic

Card Mic

Card Mic


    Beneficii: Posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda produsele achizitionate din reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, dupa cum urmeaza: - intre 1 si 10 rate, in orice locatie a comerciantilor parteneri;
- intr-un numar extins de rate: 18, 24, 30 sau 36 rate doar in locatiile comerciantilor parteneri selectati; aceasta optiune implica un comision de 0,78% pe luna x numarul de rate aferent (18, 24, 30 sau 36).

Bonus pentru orice tip de tranzactie efectuata in Romania sau in strainatate, atat tranzactie comerciala cat si retragere de numerar de la ATM - 0,3% din valoarea fiecarei tranzactii se va regasi in contul de bonus.

    Zero lei taxa emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare).

Perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale (inclusiv in sistemul de rate)

Posibilitatea de a beneficia de o perioada de creditare nelimitata cu conditia efectuarii rambursarii lunare minime de 5% din totalul sumei utilizate din linia de credit.

Dubla functionalitate - credit/debit: pe langa accesul la o limita de credit acordata de catre banca, detinatorul de card poate dispune si de fondurile proprii disponibile in contul de card.

Posibilitatea alegerii datei de emitere a extrasului de cont (7, 20, sau ultima zi a lunii).

Servicii disponibile detinatorilor de card aflati in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea cardului pierdut sau furat, asigurarea in regim de urgenta a unei sume de bani.

    Avantaje: Te poti bucura de avantajele cumparaturilor cu plata in rate in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Astfel poti efectua tranzactii in magazine din cele mai variate domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice / electrocasnice / IT & C, decoratiuni, sanatate, supermarket-uri, benzinarii, etc.

   Pe langa avantajul cumparaturilor cu plata in rate, acum poti folosi cardul tau emis de Credit Europe Bank pentru plata on-line. Tranzactiile efectuate pe Internet confera si o flexibilitate deosebita.

   Poti efectua tranzactii la orice ora, produsele si serviciile comerciantilor fiind la doar un click distanta fara am mai fi nevoie sa te deplasezi la magazine. In plus vei primi si un bonus de 0,3 % din valoarea tranzactiei. O atentie sporita a fost acordata securitatii tranzactiilor, de aceea toate magazinele partenere CardAvantaj pentru cumparaturi pe Internet sunt inrolate in sistemul de securitate 3D Secure (MasterCard Secure Code si Verified by Visa).

    Dobanda:

0% dobanda pentru cumparaturile cu plata in rate in cazul in care rambursezi integral rata scadenta in perioada de gratie de pana la 45 de zile.

0% dobanda pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant din tara sau strainatate ce afiseaza sigla MasterCard (in afara sistemului de rate) in cazul in care rambursezi in totalitate suma utilizata in perioada de gratie

2,33% dobanda/luna pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, dobanda calculata din ziua efectuarii tranzactiei

2,33% dobanda/luna pentu tranzactiile comerciale efectuate atat in sistem de rate la comerciantii parteneri cat si la comerciantii din afara sistemului de rate, dobanda calculata dupa expirarea perioadei de gratie.

    Cum faci Plata?

Pentru a-ti facilita rambursarea sumelor utilizate (in cazul in care nu doresti sa rambursezi integral suma folosita in perioada de gratie) Credit Europe Bank iti solicita sa rambursezi lunar doar suma minima de 5% din valoarea tranzactiilor evidentiate in extrasul de cont emis la sfarsitul fiecarei luni, incluzand dobanda si comisioanele aferente (daca este cazul).

Suma minima de rambursat evidentiata in extrasul lunar de cont se va achita in termen de 15 zile calendaristice de la emiterea acestuia.

Odata cu emiterea extrasului de cont Credit Europe Bank iti transmite un SMS cu suma minima de plata!

    Cum poti obtine un Card Avantaj?

La orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplica on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Suna la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

Card Mic

Card Mic

Card Mic

Card Mic

Card Mic

Card Mic


    Documente Necesare : Adeverinta Venit (*.pdf)  Cerere Emitere (*.pdf)   Card Suplimentar (*.pdf)   Fisa Fiscala (*.pdf)


Credit

TBI Credit, Credit 100% online!


CONDITII DE CREDITARE

Dobanzi si comisioane: DAE (lunara): 2.5%
Valoarea exacta a DAE va fi afisata in pagina in care optati pentru perioada creditului datorita faptului ca depinde de aceasta perioada.

Limite de creditare:
Poti imprumuta minimum 300 Euro (echivalent in RON) si maximum 3000 Euro (echivalent in RON)

Conditii generale:
- Varsta minima: 24 ani - Varsta maxima 70 ani (neimpliniti la terminarea achitarii creditului)
- Cetatenie: romana
- Minimum 6 luni vechime la actualul loc de munca (cu carte de munca)
- O persoana de contact cu telefon fix verificabil in baze de date publice.
Informatiile pe care ni le furnizeaza solicitantul trebuie sa fie verificabile in baze de date publice (de exemplu, numarul de telefon sa nu fie secretizat). - Nu se solicita carte de munca
- Nu se solicita girant
- Nu se solicita avans

Conditie speciala - In cazul pensionarilor, pentru se putea solicita un credit, valoarea minima a pensiei trebuie sa fie de 500 RON.

Mentiuni: Din motive de reducere a riscului de frauda, partenerul nostru, TBI CREDIT poate cere, atunci cand este necesar, informatii si/sau documente suplimentare (de exemplu, copie scanata dupa actul de inchiriere a spatiului unde are sediul firma angajatoare a solicitantului de credit).    

CUM IAU CREDIT 100% ONLINE ?

Pasul 1:
Apasa butonul “Solicita credit 100% online”.

Pasul 2:
Daca ai trecut de pasul 1, la pasul 2 vei trimite informatiile necesare evaluarii.

Pasul 3:
Daca ai trecut de pasul 2, vei alege perioada de creditare, ziua din luna in care vrei sa platesti rata si vei trimite copiile scanate dupa documentele necesare.

Din momentul in care banca va avea copiile scanate dupa actele tale, in maximum 3 ore (in timpul programului normal de lucru: 09.00 -17.00), vei primi prin email raspunsul la cererea ta de creditare. In cazul in care solicitarea ta s-a aprobat vei primi un email cu instructiuni pentru semnarea contractului (atat semnarea electronica, prin trimiterea unui mesaj prin care iti exprimi acordul cu termenii contractului cat si semnarea fizica, pe suport de hartie).

Dupa ce iti exprimi acordul cu termenii contractului, printr-un raspuns la emailul de finalizare a creditului, vei primi prin curier rapid (fara nici un cost din partea ta) contractul de credit pe suport de hartie (in doua exemplare).

Semnezi ambele exemplare, unul il pastrezi iar pe celalalt, impreuna cu adeverinta de venit in original, il trimiti (prin acelasi curier, pe loc) inapoi.

Banii vor fi virati banii in contul tau bancar personal in ziua urmatoare celei in care se primeste contractul semnat de tine. Vei avea banii in cont in maximum 5 zile lucratoare (in functie de circuitul bancar).

Solicita Credit
DOCUMENTE NECESARE.

Pentru a solicita un credit online ai nevoie de copii scanate dupa urmatoarele documente:

* Act de identitate
* Adeverinta tip de venit
- Formular obligatoriu
* Ultima factura de utilitati (din care sa reiasa ca domiciliul tau este acelasi cu cel de pe actul de identitate). ATENTIE! Este obligatorie factura de utilitati, nu chitanta de plata!